Incasso

 

De Rijk Van de Westerlo Advocaten: dé incassospecialist

Omzet is mooi, maar als de vorderingen niet worden betaald schiet de ondernemer daar weinig mee op. Een consequent debiteurenbeheer is dan ook vereist. De Rijk Van de Westerlo Advocaten te Helmond kan u daarbij van dienst zijn.

 

Wanneer u een vordering heeft op een debiteur en deze niet (tijdig) wordt betaald, kunt u vele organisaties inzetten om u bij te staan.
U wilt uiteraard zo effectief mogelijk worden bijgestaan en daar is in veel gevallen ook juridisch advies bij nodig.

 

Een gerechtsdeurwaarder of incassobureau kan niet alle juridische middelen inzetten die de advocaten van De Rijk Van de Westerlo Advocaten wel kunnen inzetten. Bijvoorbeeld het leggen van conservatoir derden- of verhaalsbeslag of het aanvragen van het faillissement van de debiteur. De Rijk Van de Westerlo Advocaten gaat daarbij effectief te werk en u krijgt de volledige aandacht voor de incasso van uw vordering. In veel gevallen wordt de vordering alsnog voldaan en krijgt u waar u recht op hebt.

 

De Rijk Van de Westerlo Advocaten kan u ook bijstaan bij het incasseren van vorderingen die meer dan € 25.000,00 bedragen, in tegenstelling tot een gerechtsdeurwaarder of een incassobureau welke u maar tot een vordering ter hoogte van € 25.000,00 kunnen bijstaan.

 

De advocaten van De Rijk Van de Westerlo kunnen per vordering beoordelen wat de meest effectieve aanpak is en deze in overleg met u uitvoeren. Hierbij hebt u altijd contact met één advocaat, zodat u op de meeste effectieve manier wordt geholpen, waarbij kwaliteit en betrokkenheid vooropstaat. Het uitgangspunt is om uw volledige vordering op de debiteur te verhalen, zonder dat u de volledige kosten daarvan draagt, omdat deze zoveel mogelijk op de debiteur verhaald zullen worden.

 

 

De voordelen van het inschakelen van De Rijk Van de Westerlo Advocaten als incassospecialist zijn o.a. de volgende:

 

- persoonlijke aanpak
- één contactpersoon
- specialistische kennis
- service op maat
- maximale actie

 

Voor informatie met betrekking tot het incasseren van een vordering of de mogelijkheden voor een incassopartnerschap kunt u zich wenden tot een van de advocaten van De Rijk Van de Westerlo Advocaten.